Gradina de pe birou – idei mari pentru spatii mici!

 

Se spune ca ceea ce vedem are o influenta directa asupra starii noastre de spirit! Insufleteste-ti biroul cu plante mici si ghivece colorate si vino la slujba, in fiecare zi, cu placere!

Usor de intretinut si la mare cautare, plantele Suculente sunt alegerea ideala pentru a-ti decora biroul! Multitudinea de specii – cu forme, culori si dimensiuni diferite – dar si proprietatile acestora de stocare a apei in tesutul plantei, fac din Suculente una dintre cele populare alegeri pentru decorarea spatiilor de dimensiuni reduse.

Atentie! Desi nu necesita udare zilnica, Suculentele sunt mari iubitoare de lumina naturala, ele avand nevoie de o expunere de aproximativ 6-8 ore pe zi, mai ales in perioada de crestere. In ceea ce priveste termperaturile ideale, Suculentele sunt destul de tolerante la frig,  reactionand favorabil la nopti mai reci si zile mai fierbinti.

In plus, variatia soiurilor iti permite sa faci zeci de combinatii, sa te joci cu nuante si forme si sa creezi o „poveste” distincta in fiecare zi!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s