Natura STABILIZATA – Ce sunt plantele prezervate?

Plantele Stabilizate port fi considerate noul trend in ceea ce priveste amenajarea si decorarea spatiilor de interior, fiind din ce in ce mai cautate si apreciate de cei care doresc sa se bucure de frumusetea plantelor naturale, insa nu au timpul necesar pentru a se concentra pe intretinerea si toaletarea corespunzatoare a acestora.

Plantele si florile prezervate sunt 100% naturale si ecologice, obtinute printr-un proces unic de conservare ce consta in inlocuirea sevei cu un stabilizator, proces ce ofera plantelor o prospetime naturala pentru o vreme indelungata, fara a avea nevoie de ingrijiri speciale.

Datorita procesului de prezervare, florile si plantele nu au nevoie de apa sau lumina, mentinandu-si in acelasi timp frumusetea originala si un aspect proaspat timp de cateva luni, in cazul florilor, sau chiar ani in ceea ce privesc plantele.

Plantele si florile prezervate ofera avantajele unei adevarate gradini naturale in interiorul spatiilor de locuit, in birouri, hoteluri, restaurante sau centre comerciale, totul intr-o maniera estetica, ecologica si economica.

Procesul de prezervare poate fi aplicat unei game largi de plante si flori, disponibile intr-o varietate de forme si culori, oferind spatiului in care sunt amplasate unicitate si un design atractiv.

Reclame

Un comentariu Adăugă-le pe ale tale

  1. Vali spune:

    Genial! bravo!!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s